1. август 2017.

Nagrađujemo četiri mame nezaboravnim provodom

Nagrađujemo četiri mame nezaboravnim provodom

Naxi radio i Taramount film pozivaju dame, drugarice koje imaju decu da učestvuju u nagradnom konkursu povodom premijere filma Mame u provodu Fun Mom Dinner

***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

Tražimo najzanimljiviju priču koja povezuje četiri mame. Prepričajte nam vaše uspomene sa drugaricama (letovanje, izlazak, parkić, posao, zajednička kafa, dečiji rođendan...)

Pogledajte trejler filma, napišite nam vašu priču u komentarima ovog teksta na našem portalu od 31. jula do 7. avgusta u 10h. 

U programu Naxi radija, 7. avgusta u podne proglašavamo pobedničku priču! Najzanimljiviju četvorku vodimo na premijeru filma "Mame u provodu" u bioskop Cineplexx u Ušće Shopping centru, a nakon premijere i na večeru i izlazak sa "live" muzikom u restoran Cantina de Frida. Ispričaj nam vašu priču i obezbedi sebi i drugaricama provod za pamćenje!

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude "Emili" – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?!Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene). 

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane "Mame" (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je "mama" mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "NAGRAĐUJEMO ČETIRI MAME NEZABORAVNIM PROVODOM"

Član 1: ORGANIZATOR
Nagradni konkurs "Nagrađujemo četiri mame nezaboravnim provodom!" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator) i Taramount film d.o.o.
    
Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradno takmičenje se održava od 31.7.2017. do 7.8.2017. a odnosi se na slušaoce Naxi radija. Nagradni konkurs se sprovodi za Taramount film d.o.o.

Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali ce biti dostupni na Naxi radiju, Naxi Facebook stranici i Naxi portalu u naznačenom periodu.
 
Član 4: NAGRADE
Nagrade obezbeđuju Taramount film d.o.o. i Restoran Cantina de Frida.

Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Taramount film d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu. Jedan slušalac ima pravo samo jednom da učestvuje u konkursu.
 
Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
Da biste učestvovale u konkursu uslov je da ste, poput glavnih akterki filma, četiri drugarice i da sve četiri imate decu. Od 31. jula u komentarima ovog teksta napišite nam priču koja vas povezuje do 7. avgusta do 10h.
Tražimo najzanimljviju priču jedne mame koju nagrađujemo provodom za pamćenje na koji će povesti svoje tri drugarice. (Uslov je da sve četiri dame imaju decu). Prilikom ostavljanja komentara ispod ovog teksta na portalu www.naxi.rs potrebno je da unesete vaše ime, prezime i email adresu. Sa jedne email adrese moguće je napisati jednu priču. 

Član 7: ODABIR DOBITNIKA
Žiri sastavljen od predstavnika Naxi radija i Taramount filma odlučiće koja priča je najzanimljivija, a 7. avgusta tačno u podne i proglasiti dobitnika u programu Naxi radija, kao i na portalu www.naxi.rs.
 
Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Nakon proglašenja pobednika, 7. avgusta u podne, dobitnici će o nagradi biti obavešteni putem emaila koji su ostavili prilikom pisanja svog komentara. Dobitnik je dužan da u najkraćem roku istog dana odgovori na email, potvrdi dolazak i sazna detalje oko korišćenja nagrade (tačan datum, vreme, mesto premijere filma, vreme izlaska u restoran Cantina De Frida.) Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.
 
Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač  nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Taramount film d.o.o.
     
Član 10: PUBLICITET
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i Taramount film d.o.o. objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.
 
Član 11: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve  poreze, obaveze  niti naknade direktno povezane s nagradama.

Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

Tagovi: Cineplexx UŠĆE Shopping Center Mame u provodu Vodimo te na premijeru filma Mame u provoduFun Mom Dinner Osvoji bioskop, večeru i izlazak Taramount Mame u provodu

Izvor: www.naxi.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Internet portal Mita

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo