1. септембар 2012.

Radio B92 - Nova jesenja programska šema

Radio B92 - nova jesenja šema


Beograd -- U ponedeljak, 3. septembra startuje nova programska šema Radija B92. Nove radijske zvezde, najbolja muzika i najuticajniji informativni program u novom izdanju.
Od Mentalnog razgibavanja, preko Šifre: radio, Šnenokli i Igora Brakusa, sve do uzbudljivog večernjeg muzičkog programa, uz najbrže i najuticajnije informativne emisije - radio B92 u jesen ulazi sa dosta programskih noviteta i iznenađenja za slušaoce.
Radio B92 ove jeseni će se slušaocima predstaviti sa ambicijom da na komercijalnom radio tržištu dodatno ojača svoju poziciju i nametne se kao lider, ne samo po slušanosti, već i po kvalitetu i raznovrsnosti svojih sadržaja.

Jaki, autorski zabavni i govorni programi koji na drugačiji, provokativan, uzbudljiv način tretiraju teme iz naše svakodnevice, autentična muzička politika koja kombinuje najveće muzičke hitove inostrane i domaće savremene muzičke produkcije, ali i pomera granice popularne muzike otkivajući uvek nešto novo i uspostavlja trendove, jačanje informativnog programa koji godinama važi za najuticajniji i najslušaniji – samo su neki od ciljeva radija B92 za predstojeću sezonu.

Radio B92 ostaje stanica sa najprepoznatljivijim radijskim zvezdama kod nas, a ove jeseni dobija veliko pojačanje – dvojac DarMar, Darka Mitrovića i Marka Stepanovića, koji će se slušaocima B92 predstaviti popularnim jutarnjim show programom Mentalno Razgibavanje. Pod sloganom - Koliko rano ste spremni da ustanete da biste čuli sve što imaju da vam kažu? - DarMar će buditi Srbiju od 6 do 9 ujutru svakog radnog dana. Program koji pretenduje na epitet najslušanijeg jutarnjeg radio programa u Srbiji najavljuje provokativna, iznad svega duhovita i zabavna iznenađenja, specijalne goste i razdrmavanje kompletne javne scene u Srbiji.
Dnevni zabavno-muzički magazin Šifra: Radio predstavlja omiljeni radijski ženski duet, Dejanu Milovič Buhu i Zoranu Minčić, koje svakog radnog dana sa slušaocima komentarišu najaktuelnije događaje, uz mnogo muzičkih hitova. Sredom su slušaoci u glavnoj ulozi, u specijalnom izdanju Šifre:Radio kada će ispred mikrofona biti Suzana Zlatanović - Luna Lu.

Šifra:Radio je šifra za najuzbudljiviju dnevnu radio vožnju, koja tokom četiri sata programa ima za cilj da slušaoce podseti na sve ono što radio predstavlja – najboljeg prijatelja, najbolju muziku, mnogo aktuelnosti, lični stav, bliskost, aktuelnost…

Od ove jeseni, kraj radnog vremena sa slušaocima dočekuju Igor Brakus i Suzana Zlatanović - Luna Lu.

Brakus od 3 do 5 ponedeljkom, sredom i petkom, u društvu Nikole Gregovića, Darka Kokoruša i Aleksandra Bekana prodrmava auditorijum - glasajte za sumanuti hit nedelje na neviđeno, takmičite se u karaokama, podsetite se najvećih hitova zlatnih godina. Jedinstven humor, vrcavo, bezobrazno, duhovito, pametno, originalno - samo su neki od načina da se opiše radio-galaksija Igora Brakusa koja je godinama unazad jedan od najslušanijih autorskih radio programa u Srbiji.
Šnenokle se na programu mute utorkom i četvrtkom - Luna Lu priprema kao sneg beo šne od belanaca i njime razbija žutilo svakodnevice, a sve uz pomoć super aktuelnih gostiju - tokom proleća i leta u Šnenoklama su bili - Tanja Bošković, Jelisaveta Seka Sablić, Mirjana Karanović, Andrija Milošević, Slavimir Stojanović, Marko Nastić, Vlada Aleksić, Ana Stanić, Damjan Kecojević, MC Sajsi... a iznenađenja se tek pripremaju za novu, jesenju sezonu. Osim ekskluzivnih gostiju slušaoci će moći da zavire u Lunin tajni leksikon, ali i da uživaju u muzici za ples, idealnoj za saobraćajne gradske gužve i hvatanje zaleta za večernji provod.

Novu sezoni Šnenokli Luna Lu otvara uz pomoć gostiju – Srđana Ćešića i Dejana Tiago Stankovića.
Da razumete sve što se događa oko nas, potrudiće se informativni program radija B92, koji i ove jeseni ostaje jedno od najjačih obeležja programa radija B92.. Jutarnji program sa najnovijim vestima, ali i analizama aktuelnih događaja na programu je svakog dana od 9 ujutru. Suzana Trninić je ponovo u Kažiprstu, od ponedeljka do srede, u pola 10, sa pitanjima koja niko ne postavlja, uz insistiranje na odgovorima i beskompromisan i objektivan stav prema svim gostima. U goste Kažiprstu dolaze najodgovorniji, oni koji donose najvažnije odluke u Srbiji danas...

U istom terminu Hoću da znam i Nataša Odalović četvrtkom i petkom dočekuje manje političara, a više intelektualaca. Dijalog će se voditi o uzrocima i posledicama društvenih promena, kulturi i medijima. Informativni program radija B92 dan zaokružuje emisijom Svet u 5 – pod sloganom ‘’saznajte poslednju vest prvi’’, svakog radnog dana u 17h možete pregled najvažnijih dnevnih vesti, intervjue, komentare, analize svega onoga što obeležava našu svakodnevicu.
Večernji muzički program radija B92 i dalje je najsigurnija radio lokacija za preslušavanje najnovije muzike, muzičke preporuke, intervjue i najave muzičkih događaja, prenose muzičkih dešavanja. Pavle Veljković i Jelena Janković su domaćini muzičke večeri koja zvuči sasvim drugačije od onoga što možete čuti na drugim stanicama – muzika koju već volite u drugačijim izdanjima i mnogo svežih otkrića koja će tek osvojiti top liste. Petak je rezervisan za muzički program osmišljen kao zagrevanje za večernji izlazak – Groovy Friday je isključivo aktuelna, plesna, elektro i dance muzička produkcija, dvosatni dj set po izboru Nemanje Kostića.

Sasvim novi serijal programa Idemo na Mars će se slušaocima B92 predstaviti polovinom oktobra, u novom terminu, petkom od 22 - Flip i MKDSL predstavljaju najbolje od domaće i regionalne elektronske, pop elektro muzičke produkcije, uz top listu 9 najboljih novih mladih izvođača jednom mesečno i preslušavanje setova popularnih inostranih producenata i izvođača.

Konačno, petak zatvara Music 4 Body and Soul, trosatni dj set najuglednijeg domaćeg DJ-a i producenta, Marka Nastića, koji se, ekskluzivno, emituje samo na programu radija B92.

Radni dani, od 22 sata, rezervisani su za autorske muzičke programe, bez cenzure za bilo koji muzički žanr – Balanso, Moć veštica, Off i Stereofreeze.
Vikend program radija B92 je ove jeseni zamišljen kao kombinacija zabavnog govornog programa i najbolje muzike – top liste najslušanijih singlova i albuma i najjači autorski muzički programi, ostaju prepoznatljiv deo vikenda na B92.

Na program se vraća emisija Hulahop u okviru koje Dejana Milović Buha predstavlja ljude sa naslovnih strana. O čemu razmišljaju, kako žive, kako se zabavljaju - kakve su, zaista, naše poznate, javne ličnosti – radio razotkrivanje uz specijalan muzički izbor dešava se svake subote od 10.

Radio B92 i ove jeseni ostaje jedina komercijalna stanica sa programima posvećenim kulturi i umetnosti – Kul Sat, emisija koja istražuje šta je to što publika voli da gleda, čita ili sluša i koja širom otvara vrata bioskopa, pozorišta, muzeja, galerija, biblioteka… uz mnogo besplatnih karata za slušaoce, od ove jeseni je na programu subotom popodne.

Na program se vraća i emisija Vikend Deluks nedeljom prepodne, koja će vam društvo praviti od prve jutarnji vikend kafe do prve popodnevne dremke, uz mnogo praktičnih saveta, otkrića koja će vam olakšati i ulepšati život.

Od novih programskih sadržaja radija B92 vikendom izdvajamo emisiju Agit Pop, subotom od 12 do 13h, autorke Jelene Đurović - pop politika i zbunjeno društvo. Elitizam kroz populizam. Očekujte očekivano, jer samo tako nećete upasti u kliše, kaže Jelena, koja će se, uz pomoć gostiju, baviti sasvim ozbiljnim temama, ali i ponuditi sasvim lične impresije o događajima.

Autorski muzički program vikendom, koji godinama unazad obeležavaju Žikica Simić, Goran Terzić, Bojan Đorđević, kao i top liste najslušanijih singlova i albuma, od ove jeseni pojačava i dvosatni muzički izbor Tijane Todorović subotom od 19h.

Нема коментара:

Постави коментар

Internet portal Mita

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo