31. децембар 2008.

NOVOGODIŠNJI PROGRAM NA RADIO-STANICAMA


RADIO BEOGRAD 1

Radio Beograd I program napravio je mnogo različitih sadržaja za najluđu noć. Tako će se od 16.00 časova emitovati emisija "Odraslo pismo Deda Mrazu" u kojoj će se emitovati najbolje novogdišnje i boićne presme mnogih poznatih izvođača. Termin od 17.00h rezervisan je za emisiju "U središtu pažnje" a najveći akcenat će biti stavljen na pregled sportskih dešavanja u 2008. godini. Od 19.05 počinje novogodišnji program u kome će se između ostalog emitoavti emsiuje "Zagrevanje, Dolče Vita, Narodnjaci...".

RADIO BEOGRAD 202

Radio Beograd 202 će novogodišnji program započeti od 16.00 časova emitovanjem emisije "Linija za Rok&Rol" pregled albuma za 2008. Od 20.00 h počinje novogodišnji program "Beograd je svet"


MFM RADIO 102,2 MHz:

MFM radio će 31.12. emitovati muziku od 70-tih pa do aktulenih hitova. Dok će slušaoci u novogodišnjoj noći kao i za reprizu od 21.00 do 3.00 h moći da uživaju u muzici za đusku.

INDEX RADIO
Index radio će svoj novogodišnji program započeti u 19.00h sa "Zvezdama operacije INDEX" u produkciji indexovog radio pozorišta da bi pravi Novogodišnji program počeo u 22.00 sata.

RADIO STUDIO B 99.1 100.8 105.4 MHz
Centralni novogodišnji deo programa radija Studio B biće prenos dočeka sa beogradskih trgova. 1. janura uveče emitovaće se godišnja lista emisije "Diskomer" . Takođe Studio B če imati i veliki broj reportera na ulicama koji će nas obaveštavati o atmosferi i gužvi u gradu.

TDI RADIO 91,8 MHz

TDI radio je najavio da će slušaocima napraviti pravu diskoteku muzike 31.12. u terminu od 22.30 do 03.00h kada će se emitovati isključio muzika bez govora i reklama



RADIO NOVOSTI 104,7 MHz
Radio Novosti se odlučio da 31. decembra bude "Deda Mraz" i pokloniće veliki broj nagrada tokom dana. Uveče će se emitovati godišnja top lista radija DW. A nakon toga se slušaocima prepušta da biraju muziku. Tako će biti 1. i 2. januara 2009.

Radio B 92
Radio B92 će praznične dane odvojiti za rekapitulaciju najznačajnijih događaja iz sveta politike, društva, sporta,muzike... a tu vrsu sadržaja moći ćete da slušate u emisijama Razglas i Supernova. Programska šema neće biti izmenjena osim što će neke emisije biti na pauzi 1. i 2. januara. Sve emisije će se emitovati osim Peščanika koji je na pauzi do treće nedelje januara. Muzika će biti dominantnija, a kontakt programi će biti primereni sadržajima za Novu Godinu. Takođe radio B92 je pripremio i muzičke specijale koji će se emitovati po sledećem rasporedu:
  • Disco 300 najbolji domaći albuma 4. januara ; najbolji strani albumi 11. januara
  • Godišnja lista signlova 25 na 33 premijera 4.1.09. u 22h repriza 10.1.09 u 22h
  • Hitovi 2008. godišnje liste 50 na 45 pesme koje su slušaoci želeli najviše da čuju biće emitovana 3. januara od 12h , a reprizni termini je 10. januara
  • Godišnja lista emisije Pop Mašine - Najkvalitetnije muzike iza nas biće premijerno emitovana 7. januara ,a reprizirana 14. januara
  • Gilles Peterson World Wilde godišnja lista na programu je 6. januara
Poslednjeg dana stare godine s vama će biti Maja i „Muzička azbuka", ovog puta u specijalnom prazničnom izdanju u trajanju od četiri sata. Od 16 do 18h čućete prvi deo emisije u kojem vas očekuju izvođači od A do Š, a od 20 do 22h sledi drugi deo „Muzičke azbuke" i novi izvođači od Š do A. Novu Godinu dočekaćete uz emisiju „Vesele '80-e" koja počinje u 22h i traje do 02h. Prvog dana nove godine s vama će biti i Dejan i novogodišnje izdanje emisije „Dodir noći" od 20 do 02h.


***

1. januara 2009. počinje „Zimski NAXI" koji donosi nove emisije, nove pesme, nove nagradne igre, kao i posebna, novogodišnja izdanja emisija


Od 01. do 07. januara čućete i „Sedam veličanstvenih", sedam najpopularnijih izvođača i grupa na talasima NAXI radija. Svaki dan posvećen je jednom od njih, tako da ćete tokom celog dana moći da slušate najveće hitove Zdravka Čolića, Bijelog dugmeta, Olivera Dragojevića, Kemala Montena, Đorđa Balaševića, Bajage i instruktora i Crvene jabuke.

Od ponedeljka, 05. januara, u okviru „Zimskog NAXI-ja" počinje emisija „Mojih 3" koja će biti na programu svakog radnog dana posle emisije „9 u 9". To je vaša prilika da odaberete svoje tri omiljene pesme. Pošaljete nam muzičke želje i podelite s nama zašto ste odabrali baš njih na naxi@naxi.co.rs ili nas pozovite na 011/3186-516.

Novi kviz „Zimska idila" počinje od 12. januara i tokom šest nedelja, koliko će trajati, biće potrebno da pogodite šest poznatih zimskih turističkih centara na osnovu asocijacija. Svaka nedelja posvećena je jednom zimovalištu. Od ponedeljka do petka očekuje vas po jedna asocijacija za mesto koje treba da pogodite. Da biste osvojili nagradu potrebno je da pogodite svih šest destinacija i naravno, da budete najbrži i odgovore pošaljete na naxi@naxi.co.rs. Nagrada je zimovanje za dve osobe s prevozom u bugarskom centru Bansko u hotelu sa 4 zvezdice. Nagradu je pripremila turistička agencija Filip Travel.

Нема коментара:

Постави коментар

Internet portal Mita

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo