Naša priča počela je davno, negde s* početka 21 veka, u njegovoj drugoj godini. I nije bila samo priča, već muzika, zabava, humor. Te 2002. godine, po prvi put je u srpskom etru emitovan signal Radija KISS FM.

Krenuli smo ambiciozno u osvajanje medijskog neba, ni ne sluteći kakav će nam put biti. Zajedno sa vama rasli, učili, prilagođavali se i najbitnije, osluškivali vaša htenja. Za kratko vreme Radio Kiss Fm je  postao vrlo popularan. Broj slušalaca je svakodnevno rastao. Rastao je i broj pitanja „kako nas slušati?“. Bilo je jasno da treba povećati pokrivenost signala. Što smo i učinili. Uz loklanu, otvorili smo i satelitsku pokrivenost koja je omogućila da se signal KISS Fma čuje u svim delovima Srbije ali i sveta.
Biljana i Danijela iz prvog studija

Praveći prve korake stapali smo se. Preživljavali „dečje bolesti“, vaše i naše teške trenutke, a na sreću najviše onih najradosnijih. Smatrali ste nas kao što nas danas smatrate vašim „ukućaninom“. Čak i kada se negde „naljutite“ na nas. Ali Bože moj, karakteristika svih dugih godina opstajanja i u drugarstvu i u porodici i u braku su baš te „boginje“. Morate priznati da bi bilo monotono da ih nema. Ali, svaka kritika je dobrodošla jer samo tako možemo da se unapređujemo. I mi baš svaku prihvatimo i razmotrimo.

Nikada nismo zaboravili one sa kojima smo počeli. Koji su nam tada kao malom detetu, pomagali da hodamo. One sa kojima smo se razvijali. One koji su ostavili pečat u radiju, kao ni one koji su nas na našu žalost a voljom Božjom, napustili. Isto tako smo se  i podmladili da danas imamo i bebe radija. Shvatili smo da smo porodica koju vi rado, svakodnevno primate u dom. Porodica uvek otvorena za nove članove. Porodica u kojoj slavimo vaše uspehe ,pomažemo i realizujemo humanitarne akcije, delimo informacije od značaja ali i one za razbribrigu. Porodica u kojoj ima svega a ponajviše razumevanja i radosti.

Kada je reč o slušanosti, Radio Kiss Fm  pored toga što je ubedljivo najslušanija radio stanica u okrugu, jedna je od najslušanijih stanica u zemlji i svetu putem interneta, sa preko 50.000 jedinstvenih poseta streamingu tokom jednog meseca.

Povodom našeg 17. rođendana odlučili smo da vas obradujemo novim portalom KISSINFO.RS gde možete pročitati najnovije vesti iz Lazarevca, Lajkovca, zemlje i sveta. Na portalu KISSINFO.RS možete slušati naš program uživo. Kako bi vam bili dostupniji, napravaili smo i aplikaciju za vaš android koju besplatno možete preuzeti u Play prodavnici.

Od svih dobijenih nagrada nekako nam je najdraža ona u obliku rečenice, koju vi izgovorite: „KISS JE U NAŠOJ KUĆI UKLJUČEN 24 ČASA“, nagrade u obliku čestitka iz svih krajeva sveta. Svakako najdraža nagrada je slušanost i poverenje koje ste nam poklonili. Nagradom smatramo i Vas koji nas kritikujete. Jer kao ozbiljna radio stanica znamo da moramo imati sve strane čovečnosti.

Unapređen informativni program uz osavremenjen muzički program sa oživljavanjem starih hitova, brzina plasiranja informacija odlika su naših 17 godina sa brojnim idejama za  inovacije. 17-ti rođendan slavimo u potpuno drgačijim okolnostima od onih s* početka rada, svesni da smo medij kome se veruje, da smo medij koji se sluša i čita. Svesni težine izgovorene i napisane reči. Svesni da odgovaramo samo vaama za sve urađeno. Stoga, vama i nama želimo srećan 17. KISS FM rođendan!

Do praga punoletsva koračajmo zajedno. Hvala vam.

TIM KISS FM-a