5. октобар 2017.

Trio za Rio na Play Radiju

Znaš sve pesme? Sve izvođače? Ma, znaš i remikse i ne bi ništa radije nego da se voziš svojim kolima dok ti je PLAY otpanjen do daske?! E pa, imamo izazov za tebe! Tri pesme i ti protiv njih.

Popuni formular, slušaj Play i čekaj znak naših voditelja da se igraš sa njima. Samo najbolji idu u finale* i dobiće priliku da osvoje do sada najveću nagradu na Play radiju - novi KIA RIO automobil!

*Finale se održava u Beogradu, 4.11.2017.

Ime i prezime:

Telefon:

Grad:

E-mail:

 Pristajem da PLAY radio prosledi moje podatke KIA centru 
Saglasan sam da privredno društvo Play Radio d.o.o. može moje podatke da ustupi privrednim subjektima KMAG d.d. Ljubljana (Slovenija), Kia Auto d.o.o. Beograd (Srbija) i Service Maxx Auto d.o.o. Beograd (Srbija) koji ih mogu koristiti u svrhe istraživanja i marketinške svrhe u skladu sa Zakonom. Upotrebu podataka mogu povući u svakom trenutku slanjem pismenog zahteva na adresu bilo kog od navedenih privrednih subjekata.

PRIJAVI SE

PRAVILA NAGRADNE IGRE "TRIO ZA RIO"

Član 1: ORGANIZATOR
Nagradni konkurs "Trio za Rio" priređuje i organizuje: PLAY Radio (u daljem tekstu: organizator) i Service MAXX (u daljem tekstu: partneri).

Član 2: TRAJANJE I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradno takmičenje se održava od 2.10.2017. do 4.11.2017., a odnosi se na slušaoce Play radija u Srbiji.

Član 3: UPUTSTVO ZA UČEŠĆE
Promotivni materijali će biti dostupni na Play radiju, Play Facebook stranici i Play portalu u naznačenom periodu.

Član 4: NAGRADE
Nagrade obezbeđuju partneri.

Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i vozačkom dozvolom B kategorije, dok zaposleni kod organizatora i partnera kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
Za učestvovanje u konkursu potrebno je da se slušalac prijavi putem formulara koji će se nalaziti na portalu Play radija. Tako prijavljeni slušaoci zatim treba da pažljivo slušaju Play radio od 2.10.2017. do 27.10.2017. u periodu od 6 do 22 časa. Zadatak slušalaca je da se na poziv voditelja jave na broj telefona 011/3012092, saslušaju miks tri pesme koji im voditelj pusti i probaju da pogode izvođače i nazive numera. Ukoliko slušalac koji je bio najbrži i ostvario telefonsku vezu ne ostane na liniji do kraja miksa, tj. ne sačeka uživo uključenje u program Play radija u kome će voditelj obaviti intervju sa njim, smatra se diskvalifikovanim.

Uspešno pogođeni izvođači i nazivi numera slušaocu obezbeđuju učešće u finalu nagradne igre “Trio za Rio”. Finalni izazov održaće se 4.11.207. na stazi NAVAK.

Pravila finalnog izazova nagradne igre “Trio za Rio” finalistima će biti saopštena na licu mesta.

Član 7: ODABIR DOBITNIKA
Proglašenje finalista će biti svakog radnog dana uživo u programu Play radija.

Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Nakon proglašenja finalista, oni su obavezni da ostave svoje podatke tačno ime, prezime, poštansku adresu, elektronsku adresu, broj telefona.

Pobednik u finalnoj igri će u roku od nedelju dana biti kontaktiran od strane Play radija ili partnera sa detaljima preuzimanja poklona i iskorišćenja nagrade. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje nekom drugom.

Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, ime i prezime, e-mail adresa, broj telefon i mesto prebivališta - sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom) kako organizatora tako i partnera. Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim partnerima ove nagradne igre.

Član 10: PUBLICITET
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici finalnog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i partnera objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, elektronskom, zvučnom i video materijalu.

Član 11: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze, niti naknade direktno povezane sa nagradom.

Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Play radija.

Izvor: http://playradio.rs/rio.php

Нема коментара:

Постави коментар

Internet portal Mita

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo