21. фебруар 2017.

Naxi radio te vodi na Music Week

Sky Music i Naxi radio te vode na koncert Tonija Cetinskog u okviru drugog po redu Music Week Festivala na Kopaoniku.

***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.
Za naše slušaoce obezbedili smo vikend uživanja na Kopu i to ulaznice za Tonijev koncert 11. marta i smeštaj na bazi polupansiona u Apartmanima Konaci. (2 noćenja u dvokrevetnoj sobi)

Nagradni kviz se održava od 22. februara do 02. marta, a da bi učestvovao potrebno je da sa fiksnog telefona pozoveš besplatan broj 0800 400 600, otpevaš nam omiljene stihove Tonija Cetinskog na svoj način! Možda baš ti budeš proglašen za njegovu najbolju verziju, osvojiš karte za Tonijev koncert na Music Week festivalu i provedeš ceo vikend na Kopaoniku.

Na Kopaoniku će od 10. do 18. marta 2017. godine po drugi put biti održan Music Week festival koji će svim gostima ponuditi ekskluzivne koncertne nastupe najvećih regionalnih zvezda, a 11. marta očekuje vas nastup Tonija Cetinskog.

Pobrinućemo se da vam ovaj boravak na omiljenoj planini bude nezaboravan!

PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "NAXI RADIO TE VODI NA MUSIC WEEK "

Član 1: ORGANIZATOR

Nagradni konkurs priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator) i  SKY COMM GROUP BEOGRAD

Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradni kviz se održava od 22. 2. 2017. do 02. 3. 2017. a odnosi se na slušaoce Naxi radija. Nagradni kviz se sprovodi za SKY COMM GROUP BEOGRAD i organizuje se u svrhu promocije MUSIC WEEK FESTIVALA u programu organizatora.

Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju i Naxi portalu u naznačenom periodu.

Član 4: NAGRADE

Za pobednika nagradne igre SKY COMM GROUP BEOGRAD obezbeđuje smeštaj na bazi polupansiona u Apartmanima Konaci (MK Mountain Resort) na Kopaoniku za vreme trajanja prvog vikenda festivala MUSIC WEEK (datum dolaska 10. mart, datum odlaska 12. mart; 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi). Obroci koji su uključeni u nagradni paket biće omogućeni u hotelu Angella Residence (MK Mountain Resort). SKY COMM GROUP BEOGRAD obezbeđuje i karte za ulazak i boravak na festivalu MUSIC WEEK 10. i 11. marta 2017. Nagrada se može iskoristiti samo u navedenim datumima i samo u navedenom smeštaju.
 
Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA

Pravo učestvovanja u nagradnom kvizu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i  SKY COMM GROUP BEOGRAD kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KVIZU

Za učestvovanje u nagradnom kvizu potrebno je da se slušaoci jave na besplatan broj telefona Naxi radija 0800 400 600 (samo sa telefona u sistemu fiksne telefonije) u periodu od 22. februara do 01.  marta 2017. godine do 20 časova i da otpevaju svoju verziju bilo koje pesme Tonija Cetinskog. Pored svoje otpevane verzije pesme Tonija Cetinskog potrebno je da se u svojoj glasovnoj poruci i predstave (Imenom i prezimenom). Sve poruke pristigle do 20 časova tokom jednog dana, preslušavaju se narednog jutra, a najbolja od njih emituje se tokom popodnevnog programa (Od 12 časova do 18 časova). Od svih poruka koje su emitovane tokom trajanja nagradnog kviza, specijalni žiri Naxi radija 2. marta bira najbolju i proglašava pobednika. Slušalac ima pravo da neograničeno učestvuje u ovom kvizu tokom njegovog trajanja.

Član 7: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, naročito broj telefona sa kojeg poziva i identitet, sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa i PR objava. Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima.

Član 8: PUBLICITET

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora SKY COMM GROUP BEOGRAD ili medijskog partnera Naxi radija, moguobjaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

Član 9: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Član 10: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

Izvor:

Нема коментара:

Постави коментар

Internet portal Mita

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo