21. новембар 2016.

Naxi slavi - vi dobijate poklone

Novembar je rođendanski mesec Naxi radija, a kada Naxi radio slavi, on poklanja! Povodom proslave 22. rođendana Naxi radio je odlučio da svoje slušateljke obraduje lepim poklonima.

Potrebno je da od 14. do 25. novembra na Naxi Facebook strani pronađete aplikaciju, napišete najoriginalniju, najkreativniju, najiskreniju...rođendansku čestitku vašem omiljenom radiju i osvojite vredne nagrade: AMC - Afrodite Mode Collection vaučere i nakit T Group.

***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

OPŠTA PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA "NAXI SLAVI-VI DOBIJATE POKLONE"

Pre nego što odlučite da učestvujete u nagradnom konkursu, molimo Vas da pročitate ova pravila.

1.NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI ORGANIZATORA
NAXI RADIO, Bežanijskih ilegalaca 26, 11070 Novi Beograd,PIB: SR101665834, matični broj: 07750609 (u daljem tekstu „Organizator”).

2. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA
Nagradni konkurs se organizuje (u daljem tekstu: konkurs) preko zvanične Naxi radio Facebook strane na adresi www.facebook.com/naxiradio (u daljem tekstu: fan strana). Nagrađivanje najboljih učesnika nagradnog konkursa vrši se nakon završetka konkursa. Konkurs počinje 14.11.2016. u 12.00 časova i završava se 25.11.2016. godine u 12.00 časa.

3. MESTO ORGANIZOVANJA
Konkurs se organizuje za sve korisnike društvenih mreža, ženskog pola, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

4. OPIS, PRAVILA I USLOVI UČESTVOVANJA U KONKURSU
Pravo učešca u konkursu imaju svi punoletni korisnici društvene mreže Facebook, ženskog pola, koji su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji. Za učešće u konkursu potrebno je da učesnica prihvati uslove korišćenja aplikacije kroz okruženje društvene mreže Facebook, što može obuhvatiti i davanje podataka o e-mail adresi i drugim podacima vezanim za Facebook profil učesnika.
Od svake učesnice se očekuje da kroz Facebook aplikaciju napravljenu za potrebe konkursa, pošalje najoriginalniju čestitku Naxi radiju za 22-gi rođendan. Žiri koji će činiti predstavnici Naxi radija odabraće 22 pobednice, na osnovu kreativnosti njihovih odgovora.

Pobednice će biti javno proglašene 25.11.2016. godine u emisiji “Popodne sa Ivanom Drobnjaković” na Naxi radiju.

5. VRSTA NAGRADA
22 vaučera na iznos od 9.000 dinara za kupovinu u objektima "AMC-Afrodite Mode Collection" i 22 poklona ( ženski nakit) „T Group Co.“ Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Ne postoji mogućnost povraćaja novca tj. isplate razlike u ceni u slučaju odabira jeftinijeg artikla u odnosu na vrednost nagrade.

6. KORIŠĆENJE APLIKACIJE
Ukoliko organizator utvrdi bilo kakvu nepravilnost prilikom korišćenja aplikacije a koja se kosi sa ovim pravilnikom, pravilima Facebook-a ili nisu u skladu sa zakonom, organizator ima pravo da to lice isključi iz konkursa.
Takođe, ako učesnik koristi lažne profile za učestvovanje u konkursu, organizator ima pravo da to lice isključi iz konkursa. Lažnim profilima smatraće se svi profili za koje postoji razumna sumnja da su sačinjeni isključivo sa ciljem učestvovanja u nagradnim konkursima. Razlozi uključuju, ali nisu ograničeni na: nepostojanje profil slike, premali broj prijatelja ili neodgovaranje na direktno pitanje u roku od 24h.

7. NAČIN I ROK PREDAJE NAGRADA
Nakon proglašenja dobitnica, organizator će dobitnike kontaktirati na osnovu podataka dostavljenih kroz aplikaciju. Korisnici aplikacije koji učestvuju u ovom konkursu nemaju pravo tražiti druge nagrade osim onih navedenih u ovom Pravilniku. Takođe, nagrada nije prenosiva na treće lice.

8. PUBLICITET
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnice su saglasni da se, ako postanu dobitnice nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

9. POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

10. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

Izvor:

Нема коментара:

Постави коментар

Internet portal Mita

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Crveno selo - Subotica

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Vršački breg

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Kikinda

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Crni vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Pljačkovica-Vranje

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Crna Trava 1

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo