28.11.2015.

Noćni program Radija Novi Sad

Nesanica nikad nije zvučala tako dobro!

Iz noći u noć, od ponoći do 3 ujutru, druženje sa poznatim novosadskim voditeljima, glumcima i di-džejevima.
Noćni program na Prvom programu radija RTV-a
87.7 MHz – nova adresa za noćobdije
U noći između 28. i 29. novembra, tačno u ponoć, na Prvom programu radija Radio – televizije Vojvodine počinje Noćni program. Nakon višegodišnje pauze, svake večeri od ponoći do 03.00 očekuje vas druženje sa poznatim novosadskim voditeljima, glumcima i di-džejevima.
Subota je veče za emisiju Klasik rok, posvećenu rok muzici, sa gostima i koncertnim snimcima.
Nedeljom, 87.7 MHz postaje Vremeplov , koji nas vraća u prošlost, analizira sadašnjost i zaviruje u budućnost, pod stručnim vođstvom Đorđa Pastoronačkog.
Noć između ponedeljka i utorka rezervisana je za Šik & Šiz DJ Fanatika. Životni stil, moda i elektronska muzika, specijalnost su Srđana Švelja i njegovih gostiju.
Dobri vuk, Dejan Jovičić, sa slušaocima je u noći između utorka i srede, a njegova ideja je da ukaže na to da postoji mnogo humanih i dobrih ljudi, ali i da inspiriše slušaoce da probude dobro u sebi.
Nesanica sa glumcima - Sonjom Leštar i Lazarom Jovanovim očekuje vas u noći između srede i četvrtka. Različite teme obrađene iz ugla ličnih i profesionalnih iskustava i stavova domaćina emisije i njihovih gostiju, kroz šalu i skečeve poprimaju potpuno novu dimenziju.
Noćobdijanje uz Billy King-a u etru je u četvrtak na petak. Od ponoći imaćete priliku da saznate aktuelne vesti iz sveta kulture, zabave i sporta, a šarmantni Bili će se postarati da ostanete budni bar do 3 ujutru.
Ponoćni ekspres kreće petak na subotu, a Tatjana Jovanović vas vodi u svet kulture i umetnosti. Kroz interaktivni kontakt-program biće reči o aktuelnim temama, uz pregršt uključenja i gostiju.
Iz noći u noć, od ponoći do 3 ujutru, budite uz novi Noćni program Prvog programa radija RTV-a, na frekvenciji 87.7 MHz.

PONEDELJAK
VREMEPLOV - Emisija koja nas vraća u prošlost, analizira sadašnjost i zaviruje u budućnost, a sve to pod stručnim vođstvom Đorđa Pastoronačkog.
UTORAK
ŠIK & ŠIZ - Samo za ŠizikeNoć između ponedeljka i utorka rezervisana je za emisiju Šik & Šiz - autora i voditelja Srđana Švelja. Životni stil, moda i elektronska muzika, specijalnost su Srđana Švelja odnosno di-džej Fanatika i njegovih gostiju.
SREDA DOBRI VUK -Dobri vuk, Dejan Jovičić, sa slušaocima je u noći između utorka i srede, a njegova ideja je da ukaže na to da postoji mnogo ljudi koji su plemeniti i dobri, ali i da inspiriše slušaoce da probude dobro u sebi.
ČETVRTAK NESANICA SA GLUMCIMA - Ne možete da spavate? Muči vas gorušica? Steže vas u grudima? Hodate u snu? Ima i za to leka. Slušajte "Nesanicu sa glumcima". Autori i voditelji, Sonja Leštar i Lazar Jovanov, leče insomniju, grudobolju, bračne probleme i životne dileme. Otvaraju čakre i blagotvorno deluju na dušu i telo. U različitim temama obrađenim iz ugla ličnih i profesionalnih iskustava i stavova domaćina emisije i njihovih gostiju, u šali i skečevima potpuno nove dimenzije, možete uživati u noći između srede i četvrtka.
PETAK NOĆOBDIJANJE SA BILIJEM KINGOM - Aktuelne vesti iz sveta kulture, zabave i sporta u emisiji „Noćobdijanje sa Bilijem Kingom" u etru je u četvrtak na petak. Ostaćete budni uz šarmantnog Bilija bar do 3 ujutru.

SUBOTA PONOĆNI EKSPRES -Interaktivni kontakt program koji uređuje i vodi Tatjana Jovanović - Ponoćni ekspres sija noći u petak na subotu. U ovoj emisiji biće reči o aktuelnim temama, uz pregršt uključenja i gostiju koji će vas uvesti u svet kulture i umetnosti, ali i podsetiti na sentimentalnu istoriju Novog Sada.
NEDELJA KLASIK ROK - Ova emisija se bavi svetskom, (ponekad) srpskom i rok muzikom bivše Jugoslavije koja se nekad svirala. Subotom na nedelju očekuju vas gosti, sjajni koncertni snimci i urednik Boba Škrbić.

Нема коментара:

Постави коментар

PRIJATELJI BLOGA FMNEBO

БУМ БУМ РАДИОUživo!!Lux RadioTempo RadioSlovoljubveOnline radio stanice SrbijeRadio Energy Belgrade

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Avala

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Besna Kobila

Mapa pokrivenosti Bitovik

Mapa pokrivenosti Bitovik

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Crveni Čot

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Iriški Venac

Mapa pokrivenosti Crveno Selo

Mapa pokrivenosti Crveno Selo

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Crni Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Deli Jovan

Mapa pokrivenosti Deli Jovan

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Jastrebac

Mapa pokrivenosti Gobelja-Kopaonik

Mapa pokrivenosti Gobelja-Kopaonik

Mapa pokrivenosti Kulma-Kladovo

Mapa pokrivenosti Kulma-Kladovo

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Maljen

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Mrčić-Valjevo

Mapa pokrivenosti Ovčar

Mapa pokrivenosti Ovčar

Mapa pokrivenosti Crvni Vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Crvni Vrh Pirot

Mapa pokrivenosti Pljačkovica

Mapa pokrivenosti Pljačkovica

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Gučevo

Mapa pokrivenosti Rudnik

Mapa pokrivenosti Rudnik

Mapa pokrivenosti Srednji Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Srednji Vrh Jagodina

Mapa pokrivenosti Tornik

Mapa pokrivenosti Tornik

VIŠE O RDS-U ?

RDS / Radio Data System
Jedna od široko prihvaćenih tehnologija, koja vidno pomera dosadašnje granice radija. Funkcionisanje RDS sistema zasniva se na dodatnim tekstualnim informacijama koje radio-stanice šalju uz standardni radio-signal.

PS / Programme Service

Jedan od najstarijih RDS servisa, koji omogućava samo prikaz naziva radio-stanice čiji program slušate.

PTY / Programme Type

Definiše radio-stanice ili pojedinačne emisije prema programskoj orijentaciji: vesti, rok muzika, pop muzika itd.

RT / Radio Text
Pruža mogućnost da, pored naziva pesme ili imena emisije koja je u toku, vidite i kraće EPP poruke, brojeve telefona stanice i slično.