Najbolji radijski muzički program seli se iz vaših zvučnika u Mikser Haus, gde će sa slušaocima i prijateljima proslaviti svoj 24. rođendan.

Kako zvuči radijski muzički program koji je zabavan, popularan, nepredvidljiv, inovativan, svež, uzbudljiv, kako mogu da se kombinuju najrazličitiji muzički žanrovi, kako se pravi najbolji muzički miks za rođendansku zabavu, pokazaće vam uživo sve zvezde muzičkog programa radija B92.

Od veterana muzičkog večernjeg programa – Pavla Veljkovića (Stand By), Kepe (Off) i dvojca Jazzmate & Balanso do mladih snaga, DJ Starine Buraza (Veče uz Đans), Nemanje Kostića (25 na 45) i najsvežijeg člana muzičke redakcije radija, popularnog DJ-a MeHighLow koji subotom uveče „servira“ pesme koje znate ali ih ipak nikada niste čuli (MashUp or ShutUp).

Do ponoći se zagrevamo, a od ponoći startuje set za koji su zadužene vedete elektro i plesnog muzičkog programa radija B92 Vlada Janjić (StereoFreeze), Marko Nastić i Marko Milosavljević (Music For Body & Soul) i DJ Flip (Idemo na Mars).

Posebnu atmosferu rođendanskom slavlju daće Luna Lu koja će predstaviti ličnu muzičku selekciju i preneti na plesni podijum delić atmosfere svoje audio ekstravaganci Šnenokle.

Ulaznice za ovu zabavu možete nabaviti samo slušajući program radija B92, prijavljivanjem na mejl radiomikser@b92.net (ime, prezime, broj kontakt telefona) ali i putem zvanične Facebook stranice i Twitter profila.